30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

Napadnut brat optuženog za ubistvo Olivera Ivanovića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U Kosovskoj Mitrovici juče se dogodio napad na dvojicu srpskih mladića. Do napada je došlo u bašti kafića „Soprano“, koji se nalazi na glavnom šetalištu. Međutim, napad koji se juče desio, a mediji i Kancelarija za KiM tvrde da su počinioci napada Albanci, izaziva sumnju kod građana, zato što je jedan od napadnutih da li slučajno ili namerno, rođeni brat Marka Rošića, jednog od optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića.

Marko Rošić je, zajedno sa kosovskim policajcem Nedeljkom Spasojevićem, uhapšen 23. novembra 2018. godine u Severnoj Mitrovici i nalazi sa na optužnici sa još petoro Srba, osumnjičenim za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića.

Prema mišljenjima upućenih u dešavanja na severu Kosova, ovaj napad može da bude čak i upozorenje za Rošića koji se i dalje nalazi u zatvoru zbog Olivera Ivanovića.

- Advertisement -


– Ovo vidim kao napad na moju porodicu, ne na mene lično. Svi znaju šta se poslednjih godina dešavalo. Ovo je proganjanje, bukvalno nemamo više gde na kafu da sednemo – rekao je napadnuti Miloš Rošić za medije.

Rošića zastupa advokat sa Kosova, Mahmut Haljimi, a sve troškove oko zastupanja na ročištima, advokatu isplaćuje Kancelarija za Kosovo i Metohiju, preko Opštine Kosovska Mitrovica.
Albanci flašama napali srpske mladiće (VIDEO)

- Advertisement -

Upravo je advokat Haljimi pre nekoliko dana bio do Opštine u Mitrovici i podigao jednu od zaostalih rata koje koje mu duguju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti