20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

BUDI SE, NARODE: Naoružani migranti psuju i prete Srbiji i Srbima! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Šokantan video snimak stiže od Narodnih patrola, na kojima se vide dvojica migranata (pretpostavlja se iz Avganistana) kako naoružani psuju i prete građanima Srbije! Video je, kako se pretpostavlja, nastao u Somboru.

– Ovo je unutrašnjost i svakodnevnica hotela Beli Dvor u Somboru. Vlasnik ovog hotela je izvesni Đorđe Knežević, kome izgleda ni policija ne može ništa, pošto je do sada bilo više racija i pražnjenja hotela, ali se migranti uvek iznova vraćaju. Đorđe je u jako dobrim odnosima sa migrantima, koji odrađuju najprljavije poslove za njega i od života meštana Sombora prave pakao.

Klikni na plejer i pogledaj snimak

- Advertisement -

Još jedna zanimljiva činjenica je ta da ovi ljudi nemaju nikakve papire, samim tim ih je nemoguće i pronaći ako slučajno upotrebe ovo što drže na snimku, a koliko se da čuti na snimku, nije im ni Srbija preterano draga.

Pitamo vas ponovo AV MUP Srbije Aleksandar Vulin, dokle mislite da se pravite ludi na ove događaje, ili je narod Srbije prepušten sam sebi i treba da se naoružava kao ovi divljaci sa snimka i brani svoju porodicu i kućni prag? Pošto državu nemamo da nas zaštiti, baš naprotiv, ona i dopušta nesmetan ulaz ovih kriminalaca – navode iz Narodnih patrola.

- Advertisement -

Više o ovom incidentu, pogledajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti