NAJVEĆI SILOVATELJ U ISTORIJI: Silovao 48 muškaraca

Obavezno pročitajte

Detektivi u Mančersteru istražuju nove dokaze protiv najvećeg silovatelja u istoriji Velike Britanije Rejnharda Sinage iz Indonezije, koji je optužen na doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja 48 muškaraca.

Engleska policija saopštila je da je primila značajan broj poziva nakon što je optuženom u ponedeljak izrečena presuda, piše Gardijan.

- Advertisement -

Policija je odbila da otkrije koliko se potencijalnih novih žrtava javilo, ali rekla je da će u potpunosti istražiti sve prijave u okviru istrage koja je šokirala britansku javnost.

Tim od pet policajaca i četiri posebno obučena službenika dežurao je kod specijalno otvorene telefonske linije očekujući da se jave nove žrtve 36-godišnjeg doktoranda.

Policija sada veruje da je bivši student napao najmanje 195 ljudi, uključujući 48 čiji su slučajevi izvedeni na sud, kao i da bi period istraga mogao da bude proširen do 2007. godine, kada je prvi put stigao u Veliku Britaniju.

Planirano je i da, ako istraga napreduje u tom smeru, detektivi obave još neki razgovor sa Sinagom u zatvoru.

Dobrotvorna organizacija „Sejflajn“ saopštila je da je od izricanja presude u ponedeljak primetila porast od 500 odsto prijava na nacionalnoj telefonskoj liniji muškaraca koji su preživeli seksualno zlostavljanje. Ovaj trend potvrdilo je i udruženje „Survivors Manćester“, koja podržava nekoliko Sinagovih žrtava.

SourceNovosti

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu