-1.3 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

NAJAVLJENA FINALNA BORBA: Počinju potpune blokade Srbije, ili Vučićev kartel ili narod!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Savez ekoloških organizacija iz cele Srbije (SEOS) najavio je nove proteste za 3. januar, nakon što je Aleksandar Vučić podvukao da projekat Jadar neće biti ukinut.

– Narode Srbije, povodom današnje izjave predsednika RS da Projekat „Jadar” neće biti obustavljen, jasno nam je da sporna Uredba Vlade neće biti povučena i da ćemo ponovo ostati bez odgovora. Takođe, predsednik je izneo neistinu da je učinio sve što je narod tražio. Siti smo laži i igara, zato idemo ponovo na blokadu od 3.1.2022. u 13h. Prvo ćemo blokirati puteve na tri sata, a posle i duže i šire, sve dok predsednik ne povuče Uredbu i ne skloni Rio Tinto iz Jadra i Srbije.

Nama nema nazad, a ni svima vama, jer Srbija je jedino što nam je ostalo. Mi nismo političari, već običan narod koji ne želi rudnike litijuma u svojoj blizini. Stanite uz nas da budemo narod dostojan svojih predaka. Do pobede – stoji u saopštenju Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS).

- Advertisement -

Podsetimo, Aleksandar Vučić izjavio je juče da projekat Jadar neće biti povučen iako su to tražili „pojedini opozicioni političari“.

Prilikom posete Kliničko-bolničkom centru u Novom Pazaru Vučić je kazao da su protiv projekta Jadar političari koji su taj projekat i doveli u Srbiju.

– Taj projekat stoji i nigde se pomerati neće. Oni su ga doveli, a mi smo uradili sve što je narod tražio i to je to – kazao je on.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti