Načelnik psihijatrije u Leskovcu pozirao sa oružjem na društvenim mrežama, reagovala i ministarka zdravlja (FOTO)

Obavezno pročitajte

Načelnik psihijatrije u Opštoj bolnici Leskovac privukao je pažnju javnosti zbog objava fotografija na društvenim mrežama na kojima pozira sa oružjem.

Dr Goran Tojaga na svojim profilima objavljuje fotografije sa pištoljima, automatskim puškama, obučen u vojničku uniformu… Najviše pažnje privukla je njegova fotografija koju su podelili i mnogi drugi korisnici Fejsbuka, a na kojoj pozira sa dva pištolja.

- Advertisement -

Tojaga inače sebe u objavama sa ovim fotografijama naziva „Don“, verovatno aludirajući na italijanske mafijaške organizacije.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija načelnika psihijatrije.

– Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje – kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, prenosi Jugpress.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador ponovo traži da Kurti povuče policiju iz opštinskih objekata

PRIŠTINA – Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džefri Hovenijer, saopštio je da je premijeru privremenih prištinskih institucija Albinu...

Još priča na sličnu temu