19.8 C
Belgrade
utorak, 28 septembra, 2021

NA RUBU PAMETI: Vučić šalje “influenserku“ DA EDUKUJE OSNOVCE

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gradska opština Mladenovac predvođena Srpskom naprednom strankom, pozvala je influenserku i tiktokerku Saru Damnjanović da sutra poseti mladenovačke osnovne škole i druži se sa učenicima, koji će moći da joj postavljaju i pitanja. Nije šala.

Izgleda da inventivnosti čelnika gradskih opština nema kraja te su u posete školama umesto profesora i ljudi koji su obogatili kulturu naše zemlje počeli da u posete pozivaju influensere. 

CIRKUS DIKTATORA: Vučiću počela školska godina, ima i raspored časova! (FOTO)

- Advertisement -

– Ako ste iz Mladenenovca i idete u osnovnu školu od 5. do 8. razdreda onda će vam biti zanimljivo, s obzirom da se u ponedeljak družimo u vašim osnovnim školama. Pozvana sam od strane opštine Mladenovac, tako da biće super, spremite pitanja, ja vam odgovaram uživo – najavila je svoju turu po mladenovačkim školama influenserka.

View this post on Instagram

A post shared by Damnjanovic👑Miss Asia Global (@saratkd7) on

Ovakve ideje i odluke gradske vlasti u Mladenovcu ne čude, jer je pre dva dana predsednik Vladan Glišić svečano otvorio vrata u jednoj stambenoj zgradi. Svečano otvaranje karakteristično je za članove SNS-a, te su tako otvarani i poštanski sandučići, pečurke za autobus, semafori, septičke jame.

Šta će omladina u mladenovačkim školama moći ovu devojku da pita i od nje nauči nije najjasnije. Sara Damnjanović na TikToku ima više od milion pratilaca, a njeni snimci su viralni, pa bi možda đake mogla da nauči kako da postanu popularni na internetu.

- Advertisement -

Škola i učenje su ionako, sudeći po tome ko nas predvodi u svim sferama života, precenjeni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti