ALBANAC HUŠKA NA KRVOPROLIĆE: Skida zastavu Srbije i potom je BACA (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Zamenik predsednika opštine Bujanovac, Šćiprim Musliju, skinuo je i bacio zastavu Srbije koju su nepoznata lica, kako je saopštio Nacionalni savet Albanaca, postavila kod spomenika poginulom borcu Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe, Fatmiru Ibišiju, na ulazu selo Končulj.

Nakon što je skinuo srpsku zastavu, Musliju je na jarbol okačio, odnosno vratio zastavu Albanije. Zameniku predsednika opštine i šefu Pokreta za demokratski progres (PDP) asistiralo je nekoliko osoba. Musliju je prethodno zaustavio saobraćaj na magistrali.

srbij,

​​Ceo „performans“ prenošen je uživo na Muslijuovom profilu na Fejsbuku. Snimak je u međuvremenu uklonjen, ali se proširio društvenim mrežama.

- Advertisement -

– Gde su heroji Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin i Nebojša Stefanović? Zamenik predsednika opštine Bujanovac, Šćiprim Musliju, baca srpsku i postavlja albansku zastavu u Končulju – upitao je Miodrag Bebić na Tviteru.

I dok se srpski državni vrh busa pred domaćom javnošću u patriotske grudi, sa druge strane nema hrabrosti da interveniše na najočitije primere nepoštovanja državnih simbola Srbije.

4 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu