1.8 C
Belgrade
četvrtak, 20 januara, 2022

MUZIČAR, NOVINAR ALI I SAVESTAN KOMŠIJA: Ponudio besplatnu pomoć najstarijim građanima dok traje vanredno stanje

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ovih dana zbog vanrednog stanja većina nas ne zna kako da odreaguje; osluškujemo, isčekujemo vesti, brinući se o sebi i svojim najbližima isčekujemo prestanak pošasti koja je napala čitav svet.

Za to vreme, neki su preuzeli inicijativu u svoj ruke i odlučili da polože svoje vreme onima koji su to najviše zalužili, najstariji građani ove zemlje.

- Advertisement -

Ovaj mladi muzičar i kolumnista, po struci naš novinarski kolega objavio je na svojoj društvenoj mreži status koji je dobro uzdrmao Novi Sad i okolinu, ali takođe naveo na razmišljanje mnoge o tome da li tek kada se zlo dogodi počnemo da mislimo jedni o drugima?

U toku razgovora za Našu Borbu, Nenad nije želeo mnogo da komentariše vanredno stanje, ali ni njegovu odluku oko toga da pomogne najstarijima.

”Možemo biti ovakvog ili onakvog političkog mišljenja, ali ne verujem da je iko raširenih ruku dočekao ovaj virus. Mislim da bar u ovom trenutku treba da razmišljamo i delujemo kao jedno. Bar dok traje ova nesreća, kasnije opet možemo po starom pa komšiji da crkne krve”, ironično je prokomentarisao svoju odluku i nesvakidašnji potez, koji bi trebao da bude podstrek za druge mlade ljude. Takođe, u kratkom razgovoru je naveo da je već imao poziv od nekoliko najstarijih sugrađana i da će dati sve od sebe kako bi uspeo da pomogne svima koji se odazovu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti