MUP: U pucnjavi u Somboru ranjena dva pripadnika Žandarmerije i napadač

Obavezno pročitajte

Pripadnicima Policijske uprave u Somboru je oko 16.10h prijavljeno da je u Ulici Stevana Sinđelića došlo do nasilja u porodici i pucnjave iz vatrenog oružja, a pripadnici interventne patrole Policijske ispostave Sombor i pridodati pripadnici Žandarmerije izašli su odmah na lice mesta.

Kako se navodi u saopštenju MUP, policija je na licu mesta zatekla muškarca P.V. (62), koji je pucao iz vatrenog oružja, a koji je, i pored upozorenja policije da baci pištolj, ispalio više metaka u policijske službenike.

- Advertisement -

Tom prilikom, povrede su zadobila dvojica tridesetčetvorogodišnjih pripadnika Žandarmerije.

Prilikom intervencije, pripadnici Žandarmerije su, u samoodbrani, upotrebili svoje službeno vatreno oružje i tom prilikom ranili P.V, koji je hospitalizovan.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na policijske službenike koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugroženih građana, prvenstveno porodice koja je pozivala zbog nasilja u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Opozicija dobija Beograd, SNS i SPS u zbiru ne mogu preći 40 posto

Opozicija matematički i analitički dobija izbore u Beogradu 17. decembra, dok vladajuća koalicija SNS-SPS ne može da pređe ni...

Još priča na sličnu temu