18.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

MUP: Milenković nije poslao zahtev da se obrati javnosti

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da nije dobilo zvanični zahtev policijskog službenika Slobodana Milenkovića da se obrati javnosti.

„Propisi jasno definišu na koji način se traži odobrenje za istup policijskih službenika u medijima, kao i način na koji se zvanično obraća nadređenima, a to svakako nije saopštenje pravnog zastupnika prosleđeno medijima”, naveo je MUP.

- Advertisement -

Dodali su da to da li će Milenković, kada, i ukoliko bude poslao zvaničan zahtev, dobiti odobrenje za istup u javnosti, zavisi isključivo od propisa koji se primenjuju na policijske službenike, a svakako ne od pritiska javnosti, koji upućivanjem zahteva preko medija, želi da izazove advokat koji ga zastupa.

Advokat Zdenko Tomanović saopštio je danas da je načelnik odeljenja za borbu protiv narkotika beogradske policije Slobodan Milenković podneo zahtev ministru unutrašnjih poslova i v.d. direktoru policije da mu odobre da se obrati javnosti u vezi sa navodima bivše državne sekretarke tog resora Dijane Hrkalović o ulozi koju je imao u otkrivanju afere Jovanjica, prenosi Beta.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti