16.2 C
Belgrade
petak, 22 oktobra, 2021

MUK NA RTS: Reči protiv Vučića na državnoj televiziji

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Narod više ne može da trpi, a kad se narod izlije, to vam je kao reka. Videli ste pre neki dan Zapadna Morava kad izlije, pa poplavi kuću, stoku i njive, ne može je zaustaviti nijedan SNS. Srpski narod je velika reka koju nikad neće zaustaviti niko – istakao je jedan mladić u kamere RTS-a, a zahvaljujući njegovom izlaganju, gledaoci Javnog servisa su večeras prvi put mogli da vide i čuju zašto je narod izašao na ulice.

– Samo ću reći da nisam ni u čijoj političkoj odeći večeras, već u građanskom delu Srbije, ja sam potomak srpskog seljaka i građanina, onog koji se borio za ovu zemlju. Srpski narod je izašao na ulice jer ne može da trpi poniženje u koje ga je dovela ova vlast. Pogledajte samo naše okruženje. Naš ekonomski sistem u odnosu na zemlje bivše Jugoslavije, Bosnu i Hercegovinu, koja je izašla iz rata. Pa mi smo najnazadniji i najponiženiji u ovoj Srbiji, slobodarskoj Srbiji koja je svima dala slobodu – rekao je mladić u uključenju uživo.

- Advertisement -

On je dodao da je izašao kao građanin jer ova država je proterala sve svoje najbolje sinove.

– Danas je bila majka kojoj je ćerka otišla za Švedsku i dobila prvo zaposlenje u 33. godini. Mi trgujemo Kosovom, a srpski narod nam radi po svetu. Šta je ova zemlja uradila osim što uvozi Azijate, uvozi Rome, uvozi kriminal, starlete i pušta rijaliti program da našu decu pretvara u belo roblje, u balkanski Bangladeš. Vučiću Aleksandre, predsedniče Srbije, ako misliš da se srpski narod poveo u spasenje, grdno si se sa njim zavadio. Nećeš dobro proći, ne zbog nas malih ljudi, već će ti suditi srpska istorija – istakao je ozlojeđeni čovek, koji je izazvao lavinu divljenja i podrške na društvenim mrežama.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti