MRŽNJA ESKALIRA: Migranti pretukli devojku u Beogradu, zbrinuta na VMA!

Obavezno pročitajte

Devojku od 19 godina napali su migranti protekle noći u Karađorđevoj ulici u Beogradu, prenose beogradski mediji.

Kako javljaju, devojka je sa povredama zbrinuta na VMA.

Prošle noći je inače jedan migrаnt uboden nožem u parku između ulica Gavrila Principa i Karađorđeve, prenosi portal “B92”.

- Advertisement -

Povodom informacije da su sinoć migranti napali 19-godišnju devojku u centru Beograda, Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je policiji da utvrdi sve detalje ovog događaja i identifikuje izvršioce.

Zatraženo je da se utvrdi gde, kada i na koji način je došlo do napada, da li je tom prilikom devojci nešto oduzeto i da li je zadobila i koje povrede, precizirali su za Tanjug u tužilaštvu.

MIGRАNTI SEJU TEROR PO SRBIJI, IZBODEN MLADIĆ: Hitno prevezen u bolnicu!

Devojka se posle incidenta javila na lekarski pregled na VMA, a bolnica je o događaju obavestila policiju.

Proteklih meseci aktivisti protiv migrantskog nasilja upozoravali su na eskalaciju mržnje migranata prema lokalnom stanovništvu.

Govor mržnje prema Srbima prisutan je na internetu, što među migrantima što unutar NVO sektora koji radi sa ekonomskim migrantima, a čiji pripadnici osobe srpske nacionalnosti predstavljaju kao naciste i diskriminatore.

Komesarijat od početka krize stoji pri stavu da migranti nisu napali ni jednu ženu u našoj zemlji uprkost potvrdama policije da se dešavaju masovni napadi.

Sourcenewswire

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu