35.8 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

MRKA UDARIO NA VESIĆA, OVAJ PRIZNAO: Danas gradi ko stigne! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Haos na Vračaru i urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici, što je ostavilo stanare bez krova nad glavom pokrenulo je pitanje ko danas gradi u Beogradu. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, jedva čujno, poručuje da „danas gradi ko stigne“.

Građani prestonice su u petak ostali u šoku kada su videli kako se zgrada u Vidovdanskoj ulici urušava, kako izvođači radova potkopavaju temelj i na taj način praktično ostavljaju ljude bez krova nad glavom.

Zamenik gradonačelnika tada je poručio da će „investitor morari da nadoknadi štetu stanarima“, međutim deluje da mu građani i nisu poverovali. A i kako bi, kada ih je toliko puta obmanuo.

- Advertisement -

On je, nakon što je došlo do urušavanja zgrade na Vračaru, gostovao na televiziji Kurir, zajedno sa nekadašnjim ministrom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Milutinom Mrkonjićem, a koji je samo jednom rečenicom razoružao Vesića.

– Od 10 preduzeća tri, nažalost, kriminalca ih vode. Gospodin (Goran Vesić, prim. aut.) sve zna. Ne može danas svako da gradi – rekao je Mrkonjić.

A na pitanje voditeljke ko danas u Beogradu gradi, odgovorio je Vesić, jedva čujno.

- Advertisement -

– Gradi ko stigne – prokomentarisao je.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti