5.4 C
Belgrade
petak, 3 decembra, 2021

MORAJU BITI KAŽNJENI: Saslušani nasilnici iz Kraljeva koji su maltretirali dečaka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Službenici MUP u Kraljevu uzeli su izjave od trojice maloletnika, u prisustvu roditelja, koji su, sumnja se, 25. oktobra, učestvovali u tuči koja se dogodila na gradskoj terasi u tom gradu.

Događaj nije prijavljen policiji, ali pripadnici policije su, kada se snimak pojavio na društvenim mrežama i zatim u medijima, preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovali i pronašli trojicu maloletnika, stoji u saopštenju MUP.

– Apelujemo na građane da saznanja u vezi sa delima sa elementima nasilja, kao i svakom drugom krivičnom delu, prijave policiji, a ne da snimke objavljuju na društvenim mrežama – navedeno je dalje u saopštenju.

- Advertisement -

Iz MUP su ukazali na to da se događa i da sadržaji koji se dele na društvenim mrežama sadrže dezinformacije, što može dovesti do uznemiravanja građana.

U vezi sa ovim slučajem, navodi se, na društvenim mrežama pojavila se informacija da je u incidentu učestvovao i sin policijskog službenika, međutim nakon obavljenih provera utvrđeno je da to nije tačna informacija, navode iz MUP-a.

Inače, društvenim mrežama se proširio snimak na kome se može videti kako nakon rasprave jedan od trojice tinejdžera udara dečaka koji je od siline udarca pao na pod.

- Advertisement -

Drugi dečaci koji su se tu našli mirno su posmatrali ovaj incident.

- Advertisement -
SourceMediji
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti