MORAJU BITI KAŽNJENI: Saslušani nasilnici iz Kraljeva koji su maltretirali dečaka!

Obavezno pročitajte

Službenici MUP u Kraljevu uzeli su izjave od trojice maloletnika, u prisustvu roditelja, koji su, sumnja se, 25. oktobra, učestvovali u tuči koja se dogodila na gradskoj terasi u tom gradu.

Događaj nije prijavljen policiji, ali pripadnici policije su, kada se snimak pojavio na društvenim mrežama i zatim u medijima, preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovali i pronašli trojicu maloletnika, stoji u saopštenju MUP.

– Apelujemo na građane da saznanja u vezi sa delima sa elementima nasilja, kao i svakom drugom krivičnom delu, prijave policiji, a ne da snimke objavljuju na društvenim mrežama – navedeno je dalje u saopštenju.

Iz MUP su ukazali na to da se događa i da sadržaji koji se dele na društvenim mrežama sadrže dezinformacije, što može dovesti do uznemiravanja građana.

U vezi sa ovim slučajem, navodi se, na društvenim mrežama pojavila se informacija da je u incidentu učestvovao i sin policijskog službenika, međutim nakon obavljenih provera utvrđeno je da to nije tačna informacija, navode iz MUP-a.

Inače, društvenim mrežama se proširio snimak na kome se može videti kako nakon rasprave jedan od trojice tinejdžera udara dečaka koji je od siline udarca pao na pod.

Drugi dečaci koji su se tu našli mirno su posmatrali ovaj incident.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSKI DIPLOMATA: Pokrenuli su rat bez pravila – Zapad treba da bude spreman za sve

Rusija se neće ograničavati po pitanju mogućih odgovora na ograničavanje cene ruske nafte koju je uveo Zapad, izjavio je...

Još priča na sličnu temu