MLAĐAN ĐORĐEVIĆ: Monstrouzna izmišljotina Marića i SNS

Obavezno pročitajte

Dilema je bila kako to da sam ja deo delegacije Srbije, a pojedini su tvrdili da sam ja u stvari deo hrvatske delegacije, kaže za Danas Mlađan Đorđević, predsednik Oslobođenja, upitan da komentariše fotografiju koja se delila po društvenim mrežama, i za koju se na TV Hepi tvrdilo da pokazuje njega pored hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, patrijarha srpskog Porfirija, i drugih zvaničnika, prilikom lomljenja česnice, na obeležavanju Badnjeg dana u Zagrebu.

Ovih dana se medijima u BiH priviđam u Srebrenici, Sarajevu, dok su me pojedini videli u Prizrenu, a jutros su me Marić i njegovi gosti u Jutarnjem programu, Nebojsa Krstić i Dejan Anđus videli ni manje ni više u Zagrebu za Badnji dan, kako zajedno sa patrijarhom Porfirijem, ministrom Ivicom Dačićem i premijerom Hrvatske, Plenkovićem, lomim česnicu – objašnjava Đorđević.

- Advertisement -

Đorđević, bivši predsednik Saveta za Srbe u regionu, u vreme vlasti Borisa Tadića, na fotografiji je „zamenjen“, sa doktrom Ivanom Ćelićem, izaslanikom predsednika Hrvatskog sabora, zastupnikom HDZ i psihijatrom u Psihijatrijskoj klinici „Vrapče“.

– Pošto živimo u zemlji u kojoj vlada Aleksandar Vučić, u kojoj se porazi prikazuju kao pobede, izdaja zemlje kao odbrana, laž kao istina, na njegovim medijima je sve moguće, pa i da se ovakva monstruozna konstrukcija i izmišljotina tretira kao stvarni događaj. Ono sto je dobro, da su kroz reči sagovornika Marića, građani Srbije mogli da čuju na nacionalnoj frekvenciji sve ono što ja govorim o šefu SNS-a na čemu sam Mariću zahvalan! – ističe Đorđević za Danas.

– Politički manipulator Aleksandar Vučić više od trideset godina se bavi izmišljanjem događaja i vesti, kako bi skrenuo pažnju sa katastroflane situacije u kojoj se Srbija nalazi, sa razorenim institucijama, opljačkana, ponižena, kriminalizovana, kao i da bi se skrenula pažnja sa aktuelne zloupotrebe i izdaje Srba na KiM i nacionalnih interesa u celini. Međutim, danas je svima vidljivo i jasno da je „car go“ i da je „zlatno doba“ koje on servira preko svojih medija u stvari „doba zla“ u kome svi živimo. Svaki častan covek ima moralnu obavezu da se bori za oslobađanje Srbije bez obzira na cenu koju zbog toga mora da plati – poručuje Đorđević.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu