MLAĐA ĐORĐEVIĆ POCEPAO JOVANU JOKSIMOVIĆ: Dobila nervni slom, izbacila ga iz studija i krenula da brani Vučića! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Gostovanje lidera pokreta „Oslobođenje“ Mlađana Đorđevića na TV „K1“, koja je samo jedna od fabrika velike propagande laži Aleksandra Vučića pretvorilo se u žestoku svađu s urednicom i voditeljkom Jovanom Joksimovićem, nakon čega ga je izbacila iz emisije. A počelo je tako što je rekao da je Aleksandar Vučić izdajnik, a onda i da je jasno kako su Joksimovići kupili Tanjug.

U „Uranak“ su bili pozvani Đorđević i lider LSV Nenad Čanak, išlo je uobičajeno, sve dok lider „Oslobođenja“ nije spomenuo da je „Vučić izdajnik“. Na to je reagovala Jovana Joksimović, kazala Đorđeviću da ne može da priča o „ljudima koji nisu ovde“, i međusobna paljba je krenula…

– On nije „čovek koji nije ovde“, on je čovek koji je u frižideru, u punoj čaši, on je u svemu što mi živimo – rekao je vidno iznerviran Đorđević.

Voditeljka je reagovala rečima „to možda kod Vas, ali kod mene stvarno nije“, i to je bio znak da Mlađa Đorđević kaže sve što misli i naglasi da su Joksimovići deo Vučićevog sistema, koji ima je omogućio da kupe Tanjug i naprave K1 televiziju:

– Kako nije ovde, znate li čija je ovo televizija, i Vi kažete nije ovde. Tanjug ste tek tako dobili i kupili! Šta hoćete da kažete, da se ja zakopčavam na leđa?

– Hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota – vikala je Jovana Joksimović.

Đorđević je na to odgovorio da nju treba da bude sramota jer je, kako je kazao „u sistemu koji uništava ovu zemlju“.

– Sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. E, reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo – vikala je žena Željka Joksimovića.

Lider „Oslobođenja“ je na to rekao da ona njega ne može da izbaci, kao i da ne može da ga ograničava u tome šta govori.

– Ja imam pravo da kažem šta hoću. Ograničavate meni da govorim, da se bavim Čankom. Nije Čanak moj problem. Aleksandar Vučić je moj problem! Nećete Vi da mi govorite šta ću ja da kažem! Ma, sve će se to jednog dana otkriti, šta ste radili… – vikao je Đorđević.

Međutim, Joksimovićka je ostala pri svome da brani predsednika i nastavi s izbacivanjem iz emisije.

– Je l’ ste dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarate. Kažem Vam, ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik.

„A ko će da mi zabrani, ko ste Vi“, vikao je gost, da bi Jovana rekla da je „ona urednik emisije“.

– I vi meni pričate kako je kupljen Tanjug i kako se ne zakopčavate na leđa – i gestikulirala rukama da ga izbace uz reči „reklame, reklame“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće (FOTO)

Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji....

Još priča na sličnu temu