MLAD I PERSPEKTIVAN, TAKVI NAM TREBAJU: Krkobabić ponovo izabran za predsednika PUPS

Obavezno pročitajte

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) odlučeno je da se proširi naziv stranke sa 3P „proleteri, penzioneri i poljoprivrednici”, dok je Milan Krkobabić ponovo izabran za predsednika stranke.

Takođe, na sednici Glavnog odbora imenovani su i novi potpredsednici stranke Dragan Marković – Markoni i Stefan Krkobabić, saopštila je informativna služba PUPS-a .

Kako je saopšteno, na sednici kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istaknuto da „PUPS nastavlja sa dosadašnjom politikom, s fokusom na poboljšanju statusa penzionera, proletera i poljoprivrednika, koji su srž razvoja Srbije”.

„PUPS raste i razvija se. Uz penzionere tu su i poljoprivrednici i proleteri Srbije. Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo osnovni vrednosni stav tri P , penzije prate plate, to je naša tekovina”, izjavio je na petoj redovnoj, izbornoj sednici skupštine partije Milan Krkobabić.

Navedeno je da su delegati iz svih 119 gradskih i opštinskih odbora poklonili puno poverenje Krkobabiću i ponovo ga izabrali na dužnost koju je i do sada obavljao.

Saopšteno je i da je na svečanoj sednici održanoj u Madlenijanumu u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da u Milanu Krkobabiću i PUPS-u ima pouzdane saradnike i ljude koji znaju i umeju da daju pravi doprinos uvek kada je potrebno da se zaštite nacionalni i državni interesi.

Novi potpredsednik stranke Dragan Marković Markoni koji je profesionalnu karijeru proveo u BIA bio je narodni poslanik na listi PUPS-a u prethodnom sazivu Skupštine, prenosi Tanjug.

Stefan Krkobabić je u prethodnom mandatu bio je potpredsednik Narodne skupštine, a nakon angažmana u Privrednoj komori Beograda Vlada Srbije ga je imenovala za v.d. direktora Javnog preduzeća za razvoj planinskog turizma „Stara planina”.

SourcePolitika

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu