MITROVIĆ RAZVALJEN, PROZVAO VUČIĆEVIĆA: Pogledajte vi ovog debila, on ima najtiražnije novine!

Obavezno pročitajte

Stanje na sprskoj političkoj sceni je odavno poznato javnom mnjenju. Ništa drugačije nije ni u medijima. Sve je podređeno kiču, šundu, nemoralu, bludu i razvlatu. Svemu onome što nije u tradiciji srpskog naroda.

Padajući pod meku okupaciju zapada, osim Koka Kole sve se više konzumira i ona druga Koka, bez kole a jedan od glavnih ljudi koji je taj proizvod brendirao u Srbiji jeste Željko Mitrović, osrednji basista, propali roker ali čovek sa odličnim nosom za biznis i još po nešto.

- Advertisement -

Ovog puta su pametni telefoni zabeležili njegov govor na proslavi rođendana Informer kada je u jednom momentu svog kolegu Dragana J. Vučićevića posprdno nazvao debilom, dok se ovaj nemoćan kliberio.

Ovaj čin jeste pokazao kako funkcioniše čitava srpska politička scena; ponižavanje slabijih na piramidi uticaja sa jedne strane, koji to trpe blago se osmehujući se jer apanaža ide i u njihov džep, pa se neke reči prećute.

Do jednog momenta, kada će se čitava politička scena pretvoriti u film Sema Pekinpoa PSI OD SLAME i kada će se desiti osveta malog čoveka i veliko spremanje svih onih koji su se smejali dok je narod grcao u siromaštvu, dugovima i nesigurnosti. Osim toga što je gospodin Mitrović iskazao istinu nazivao gospodina Vučićevića debilom, rekao je i još jednu poraznu istinu za čitavo društvo, a to je da je Informer najčitanija novina u Srbiji.

,,Šta mislite na koliko su grama ovi Vučićevi pajtaši?! Što bi rekao jedan eminentni umetnik: „Cijelo selo šmrče bjelo joj!“ Al samo nek je nama mir, stabilnost, Vučić“ , prokomentarisao je Miroslav Parović, vođa Slobodarskog pokreta koji je ovaj snimak ekskluzivno i podelio na svojim društvenim mrežama.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu