MITROVIĆ I PEŠIĆKA: Kad te je neko poslednji put pendrečio?

Obavezno pročitajte

Zanimljiva polemika na Tviteru između vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Vesne Pešić, započeta juče, a nastavila se sa još jačim intezitetom.

Najpre je Mitrović tvitovao: „Nešto mi se javlja da će Vučić sutra iz Izraela na spektakularan način dati odgovore, svim onim bednim relativizatorima kriminalnog taloga, koji sve znaju i u sve se mešaju osim u najbitnije u Srbiji, a to je da Srbija mora biti zemlja u kojoj nam deca rastu spokojno i bezbedno!“, a Pešićeva mu je odgovorila: „I ne drogiraju se“.

- Advertisement -

Tada joj je Mitrović odvratio: „Ma pusti to Vesna, nego reci ti nama kad te je poslednji put neko pendrečio po guzovima. Ovo je neki tviteraš napisao prošle godine i ja sam ga javno osudio! Dođe mi da se predomislim!“

Pešićeva je imala odgovor i na ovo:

Pendrecenje po guzovima, to moze samo u vasoj Zadruzi. To sto ste vi za pendrecenje moje malenkosti, kod mene vi ne stojite nista bolje. Za vama ne bih zazalila.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu