MITROVIĆ I PEŠIĆKA: Kad te je neko poslednji put pendrečio?

Obavezno pročitajte

Zanimljiva polemika na Tviteru između vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Vesne Pešić, započeta juče, a nastavila se sa još jačim intezitetom.

Najpre je Mitrović tvitovao: „Nešto mi se javlja da će Vučić sutra iz Izraela na spektakularan način dati odgovore, svim onim bednim relativizatorima kriminalnog taloga, koji sve znaju i u sve se mešaju osim u najbitnije u Srbiji, a to je da Srbija mora biti zemlja u kojoj nam deca rastu spokojno i bezbedno!“, a Pešićeva mu je odgovorila: „I ne drogiraju se“.

- Advertisement -

Tada joj je Mitrović odvratio: „Ma pusti to Vesna, nego reci ti nama kad te je poslednji put neko pendrečio po guzovima. Ovo je neki tviteraš napisao prošle godine i ja sam ga javno osudio! Dođe mi da se predomislim!“

Pešićeva je imala odgovor i na ovo:

Pendrecenje po guzovima, to moze samo u vasoj Zadruzi. To sto ste vi za pendrecenje moje malenkosti, kod mene vi ne stojite nista bolje. Za vama ne bih zazalila.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu