-1.3 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

MIŠA VACIĆ: Vučića penzionisati, a Đilasa strpati u zatvor! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić gostujući u intervjuu na kanalu Slavija info govorio je o političkoj situaciji u Srbiji, medijima, odnosu prema SNS, situaciji na političkoj desnici i odgovorio na brojna provokativna pitanja voditelja LJubomira Stefanovića.

Vacić je rekao da je uputio poziv svim desnim partijama i pokretima za zajednički izlazak na izbore ali da, iako svi vervbalno podržavaju idejju, izbegavaju da učestvuju u njenoj konkretizaciji. Vacić je otkrio da planira da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

- Advertisement -

On je rekao da je spreman da sarađuje sa svakim osim sa DS, njenim derivatima i Dverima. On je rekao da je Boško Obradović “čačanska Marinika Tepić”, da ga je izdao 2010. godine kada su dogovarali saradnju na sprečavanju pederske parade i da je još tada otpočeoo saradnju sa Draganom Đilasom i Demokratskom strankom. 

Vacić je rekao da je opozicija SNS-u, ali da podržava blisku saradnju sa Rusijom, naoružavanje Vojske Srbije, brisanje ulica sa hrvatskim nazivima u Beogradu, uvođenje Dana zastave i pojedine druge pozitivne poteze. Vacić je rekao da je Briselski sporazum bio velika greška i da je pogrešno što Srpska lista učestvuje u radu nelegalnih prištinskih institucija.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti