MIŠA VACIĆ: „Rusi u Ukrajini žive kao Srbi u Hrvatskoj i kosovskim enklavama, a NATO lobisti one koji podržavaju Rusiju nazivaju RULjOM i GOMILOM“ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske Desnice i kandidat za predsednika Srbije Miša Vacić rekao je gostujući na TV Hepi da je pogrešno tvrditi da je Putin napao Ukrajinu i da se ne sme zaboraviti da Ukrajina već osam godina napada Ruse u Donjecku i Lugansku i da Rusi žive u Ukrajini u istim teškim uslovima kao Srbi na KiM.

– Ja sam se pitao zašto je Putin čekao osam godina. Međutim, jasno je da se Rusija pripremala kako bi ova operacija imala što manje žrtava, kako civilnih, tako i žrtava među regularnom vojskom Ukrajine – rekao je Vacić.

- Advertisement -

On je sučelio svoje stavove sa Darkom Obradovićem sa Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost koji svakodnevno na televizijskim kanalima širi rusofobiju i kritikuje Vladimira Putina. Vacić je čvrsto stao u odbranu Putina i Rusije i objasnio hronologiju i pozadinu sukoba.

Od kako je počela ruska intervencija u Ukrajini na domaćim televizijama se vrti nekoliko NATO lobista koji ne prestauju da vređaju zdrav razum izvrćući činjenice i proglašavajući žrtve dželatima. Namerno prećutkuju progon ruskog stanovništva koji traje u Ukrajini od Majdana i državnog prevrata do danas.

Srpski narod koji je podržao Ruse nazivaju ruljom i gomilom i to ne samo na medijima koji su pod direktnom kontrolom stranaca, već i na tzv režimskim medijima u udarnim terminima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RASPOLOŽENjE U DPS-u JE KAO PUŽ KAD IZAĐE IZ KUĆICE

Nakon nekoliko tekstova našeg portala, u izbornom štabu odlazećeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, potpuno je pao moral. Stranački funkcioneri i...

Još priča na sličnu temu