28.1 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

MIŠA VACIĆ: „Bio bih protiv NATO i da nisu bombardovali Srbiju“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kandidat za predsednika Srbije Miša Vacić učestvovao je u uživo razgovoru na Tviteru koji je organizovao poznati Tviteraš „Samo Dejo“ gde su drugi slušaoci mogli da mu postavljaju pitanja.

Vacić je rekao da je za saradnju sa Moskvom i Pekingom, ali da bi još više želeo saradnju na relaciji Minsk-Teheran-Pjongjang. On je rekao da smatra NATO glavnim zlom u svet i da bi bio protiv tog vojnog saveza čak i da nikad nisu bombardovali Srbiju.

- Advertisement -

Upitan o kontaktima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Vacić je rekao da Vučića poznaje 15 godina i da mu je uvek govorio u lice šta misli.

– Ja sam bio ekstremniji od njega čak i dok je on još bio patriota, a kamoli sada kada je promenio svoju politiku. Nemam problem da svakome direktno kažem šta mislim – rekao je Vacić dodajući da ne koristi nikakve specijalne aplikacije za tajne pozive već normalne telefonske pozive, viber ili WhatsApp.

Iako je većina onih koji su postavljali pitanja protiv njega, a neki su pokušavali da ga isprovociraju, on je strpljivo odgovara na “liberaška” pitanja ne dozvoljavajući da padne u vatru.

- Advertisement -

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti