MIŠA VACIĆ: “Ako LGBT aktivisti Srbima gurnu prst u oko, ne treba da se začude kada ih neko uhvati za tu ruku“

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić kaže da aktivisti LGBT organizacija neprestano provociraju pravoslavne vernike u Srbiji i da tome mora da se stane na put.

Govoreći u emisiji “Pravac” na TV Pink on je ukazao na zloupotrebu verskih simbola od strane LGBT aktivista koje je nazvao “guranjem prsta u oko” većini građana Srbije.

- Advertisement -

– To su direktne uvrede za pravoslavne hrišćane i to iritira srpski narod. Prema poslednjem popisu 87 posto građana Srbije su se izjasnili kao pravoslavni vernici… Ako nekome gurnu prst u oko ne treba da se začude kada ih neko uvati za tu istu ruku – rekao je Vacić.

Vacić je rekao da je na snazi totalitarizam jer se ljudima koji govore da su homoseksualci bolesni kažnjavaju.

U emisijin je Vaciž vodio žestoku diskusiju sa LGBT aktivistom Predragom Azdejkovićem oko vraćanja obaveznog služenja vojnog roka. Vacić je tada ispričao da često ide u streljanu gde puca iz raznih vrsta oružja što je nazvao svojim hobije.

Dok je Azdejković rekao da je protiv služenja vojnog roka jer ne želi nikog da ubije, Vacić je objasnio da vojska služi kako bi se građani obučili da se brane, a ne da ubijaju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu