23.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

MIŠA VACIĆ: “Ako LGBT aktivisti Srbima gurnu prst u oko, ne treba da se začude kada ih neko uhvati za tu ruku“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić kaže da aktivisti LGBT organizacija neprestano provociraju pravoslavne vernike u Srbiji i da tome mora da se stane na put.

Govoreći u emisiji “Pravac” na TV Pink on je ukazao na zloupotrebu verskih simbola od strane LGBT aktivista koje je nazvao “guranjem prsta u oko” većini građana Srbije.

- Advertisement -

– To su direktne uvrede za pravoslavne hrišćane i to iritira srpski narod. Prema poslednjem popisu 87 posto građana Srbije su se izjasnili kao pravoslavni vernici… Ako nekome gurnu prst u oko ne treba da se začude kada ih neko uvati za tu istu ruku – rekao je Vacić.

Vacić je rekao da je na snazi totalitarizam jer se ljudima koji govore da su homoseksualci bolesni kažnjavaju.

U emisijin je Vaciž vodio žestoku diskusiju sa LGBT aktivistom Predragom Azdejkovićem oko vraćanja obaveznog služenja vojnog roka. Vacić je tada ispričao da često ide u streljanu gde puca iz raznih vrsta oružja što je nazvao svojim hobije.

- Advertisement -

Dok je Azdejković rekao da je protiv služenja vojnog roka jer ne želi nikog da ubije, Vacić je objasnio da vojska služi kako bi se građani obučili da se brane, a ne da ubijaju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti