24.9 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

MIROSLAV ČUČKOVIĆ: Vučić je jedini slobodarski predsednik na Balkanu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković iz redova Srpske napredne stranke komentarišući na Tviteru intervju koji je direktor kampanje Kreni-Promeni Savo Manojlović dao za Danas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „jedini slobodarski predsednik na Balkanu“.

-Savo fon Kramon u nastavku akcije kako da opravdam sve dolare uložene u njega. Pa najbolje bestidnim napadima na Vučića, jedinog slobodarskog predsednika na Balkanu, napisao je Čučković na svom Tviteru nalogu.

- Advertisement -

Manojlović je za naš list u intervjuu rekao, između ostalog, i da se uvek zalagao za fer suđenje, te da će zalagati da fer suđenje ima Aleksandar Vučić, što je povredilo osećanja određenih korisnika Tvitera, koji su reagovali na ovaj intervju direktora kampanje tima KreniPromeni.

Između ostalih reagovao je i član Predsedništva SNS Dejan Kesar, koji je podelio Manojlovićev intervju sa portala N1, koji je preneo tekst sa Danasa.

-Konstatuje novinar N1 da je on (Manojlović, prim. nov.) ”dečko koji obećava”. Istina s tim što su njegov obećanja data strancima, stranim fondacijama i onima koji žele da Srbiju vide na kolenima jer jaka mnogima smeta. Pogotovo tebi jer je narod video sa kakvim manipulatorom ima posla. Belosvetskim, napisao je Kesar pogrešivši novinaru kom medija je Manojlović intervju dao.

- Advertisement -


- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti