MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Obavezno pročitajte

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji je želeo da sa nama podeli izrazito neprijatno iskustvo.

- Advertisement -

Naime, Milanovu su nedavno na putu prema beogradskoj autobuskoj stanici, dok je prolazio kroz naselje „Beograd na vodi“, prišla dva muškarca koje je Milanov kasnije prepoznao upravo zahvaljujući skandaloznim Tviter objavama, koji su preplavili sve domaće medije. Ti, za njega u tom momentu nepoznati muškarci, bili su Gunter Fehlinger i Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica.

Njih dvojica su šokiranom Milanovu ponudili grupni homoseksualni odnos u obližnjem stanu na dan (tačna adresa je poznata redakciji), što je Milanov odmah odbio, bežeći sa lica mesta glavom bez obzira.

Kada je stigao u Niš, Milanov je razmišljao da li da pomenuo prijavi policiji, ali je od toga odustao jer nema konkretne dokaze kojima bi mogao da potvrdi polni napad na njega. Iz navedenih razloga, obratio se našoj redakciji, pre svega zbog objektivnog i izbalansiranog izveštavanja o dosadašnjim interesantnim aktivnostima Fehlingera i Stojkovića.

Inače, Miroljub Milanov je od nedavno postao poznat široj javnosti po svom kontroverznom učešću u emisiji „Provodadžija“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu