POČELA BEŽANIJA MILOVIH BIZNISMENA: Hitno rasprodaju imovinu!

Obavezno pročitajte

Biznismeni u rasulu

Kontroverzni biznismen Brano Mićunović prodao je polovinu svoga biznisa Turcima, piše dnevni list Dan.

On je jedan u nizu biznismena bliskih odlazećem režimu Mila Đukanovića koji je odlučio da u poslednjih mesec dana svoje poslove deli sa kompanijama iz inostranstva.

- Advertisement -


Firma „Merit Montenegro“ snosiće pola troškova realizacije investicije koja je planirana u iznosu od skoro 17 miliona evra i biće vlasnik polovine luksuznog hotelskog kompleksa u Centru Budve, saznaje Dan.

biznismen,

Prema informacijama portala IN4S i kontroverzni crnogorski biznismen Veselin Vesko Barović je, početkom meseca, odlučio da rasproda veliki deo svoje imovine.

Barović je 1. septembra objavio likvidaciju otvorenog investicionog fonda Eurofond, 2. septembra je prodao Svis osiguranje, a 3. septembra je prebacio deo akcija Mimoza hotela Tivat.

Podsetimo, ranije su mediji pisali o slučaju pojačane potražnje nekretnina na luksuznim beogradskim naseljima od strane DPS funkcionera i biznismena bliskih odlazećem režimu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu