MILOVI MEDIJI ISKOPALI SNIMAK KRIVOKAPIĆA IZ 1999. „Sedi ispod Karadžićeve slike u društvu četnika“ VIDEO

Obavezno pročitajte

Pojedini portali objavili su snimak jednog od opozicionih lidera Crne Gore Zdravka Krivokapića, star 21 godinu, na kom on sedi ispod slike Radovana Karadžića.

Crnogorski portal Antena M objavio je snimak iz 1999. godine koji je napravljen u kući Mileta Pavićevića, nekadašnjeg taksiste i četničkog vojvode. „Na skupu četnika u jednoj kući prisustvovao je i Zdravko Krivokapić, današnji kandidat za premijera Crne Gore“, navodi Antena, a prenosi Klix.ba.

Dalje se navodi da je sedeo „ispod slike tadašnjeg begunca, a danas ratnog zločinca Radovana Karadžića“.

- Advertisement -

MI KRIVOKAPIĆI SMO TAKVI: Sin novog premijera Crne Gore DIRNUO REGION PISMOM OCU!

Kako piše Antena M, a prenosi Kliks, snimak je nastao prilikom dočeka Nikole Kavaje, bivšeg oficira JNA, osuđenog dezertera, potom emigranta, člana četničke organizacije SOPO, a 1978. otmičara američkog putničkog aviona.

On je osuđen u SAD zbog terorizma i drugih krivičnih dela na 65 godina zatvora, a pušten je na slobodu 1997. godine.

Na video-snimku, koji već oko deceniju kruži na internetu na raznim društvenim mrežama, raspoznaje se da je u Kavajinoj pratnji Vladimir Božović, sadašnji ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori.

„Uz dobrodošlicu i zdravice, sluša se tada nezvanična srpska himna Bože pravde, drže se četnički govori i leleče nad srpstvom i Srbijom, a zapevao je i guslar“, navodi crnogorski portal.

Podsetimo, nakon parlamentarnih izbora Crnu Goru očekuje formiranje vlasti, a prema rezultatima izbora, do sada vladajuća DPS neće imati dovoljno mandata za formiranje vlade, zbog čega o tome pregovaraju opozicioni lideri.

Društvo u Crnoj Gori je inače duboko podeljeno na one koji podržavaju aktuelnog predsednika Crne Gore i njegov DPS i one koji su za opoziciju i promenu vlasti. Jedni druge već danima optužuju i preko „svojih“ medija obračunavaju se s političkim neistomišljenicima.

U svetlu te borbe osvanuo je i ovaj video-snimak.

Sourceb92

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu