Milovan Brkić jebao mater svima u sudnici!

Obavezno pročitajte

Glavni i odgovorni urednik magazina Tabloid, gospodin Milovan Brkić danas je imao suđenje u Beogradu u postupku koji vodi sa bivšim direktorom BIPa, koji optužuje Brkića da je pokrao desetine hiljada evra.

Prema nezvaničnim informacijama, na sramne, beskrupolozne i ništavne optužbe nije hteo da odgovara, da bi na kraju javno objavio rat pravosudnom sistemu u Srbiji odbijajući da potpiše zapisnik.

,,Ovo je slobodna Srbija majku vam jebem, neće mene niko zajebavati. Tramp treba sve da vas pohapsii”, zagrmeo je Brkić revoltiran neozbiljnošću suda. Pri tome je izneo i dokaze kako je jedan od retkih nezavisnih novinara u sudnici i da će, ako bude pravde, bar jedna ulica u Beogradu nositi ime zbog nepravdi koje je pretrpeo od svih bivših vlasti, ali i politički korektne opozicije.

brkić,
- Advertisement -

Naveo je da je celo sudstvo neozbiljno, korumpirano i da nema šta da traži sa takvim ljudima u istoj prostoriji. Zadužni su pokušali da smire situaciju ali bunt urednika magazina Tabloid ni ovaj put niko nije mogao da spreči.

Posle kraće rasprave i obaranja glave sudija u patos, na iznenađenje svih prisutnih u sudnici gospodin Milovan Brkić im je opet jebao mater, zalupio vrata i napustio sudnicu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu