MILOVA REPRESIJA: Uhapšena 3 Srbina iz Beograda i Banjaluke

Obavezno pročitajte

Beogradski i banjalučki humanitarci privedeni

TROJICA članova Humanitarne organizacije „Srpska solidarnost“ iz Beograda i Banjaluke privedena su u Beranama posle 22 sata.

Oni su pre toga učestvovali na litiji na kojoj je bilo oko 10.000 građana. Jednome od njih je ukazana velika čast time što je nosio časni krst na čelu litije.

- Advertisement -

U trenutku privođenja, ljudi koji su u Crnoj Gori realizovali mnogo akcija humnitarnog karaktera sedeli su i pili sok sa sveštenicima Eparhije budimljansko-nikšićke.

Beograd,

– Naši prijatelji su ušli u Crnu Goru u nedelju sasvim legalno, uz poštovanje svih zakonskih procedura. Na granici su pokazali i neophodne PCR testove, a automobil im je temeljno pretresen. Tokom i posle litije su se ponašali u skaldu sa svim verskim i normama civilizovanog ponašanja – kazali su za „Novosti“ članovi humanitarnih organizacija iz Berana, koji su bili domaćini humanitarcima iz Srbije i Republike Srpske.

SourceNovosti

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu