20 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

MILOV FIJASKO NA CETINJU: Komite su šačice kretena!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U organizaciji Mila Đukanovića u proteklu nedelju 22. avgusta na Cetinju je održano protestno okupljanje malobrojne skupine ekstremističko-kriminalne organizacije pod nazivom „komite“, koji se zalažu za ukidanje slobode veroispovesti u Crnoj Gori.

Iako je ambiciozno zamišljen kao poslednja slamka spasa ostataka Đukanovićevog zločinačkog režima, tužni malobrojni skup je bio slika propasti jedne strahovlade, koja još traži dubine svog dna.

Gledajući poražavajuće snimke sa Cetinja, u Đukanovićevom okruženju je u nedelju zavladala potpuna panika i očaj, od komentara da je „Cetinje definitivni kraj“, do euforičnih naloga da se po svaku cenu u medijima povećava broj prisutnih „po pet i deset puta ako treba“.

- Advertisement -

Đukanović je upućivao uvredljive reči svojim najbližim saradnicima i okupljenim „kretenima-komitama“ i zatražio da se među njima odaberu najekstremniji koji su sposobni da „bar izazovu incidente“ na dan ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Đukanovića je posebno zabrinulo to što se na Cetinju vijorila zastava SFRJ sa zvezdom petokrakom, zbog mogućnosti da zapadne diplomate u svojim izveštajima zbog sličnosti pomešaju „komite“ i „komuniste“ – uz zaključak „proglasiće nas za novi Vijetkong i Severnu Koreju“.

Iz tog razloga, Đukanović je naložio da se na portalima pod njegovom kontrolom odmah pusti pamflet koji je potpisan imenom i fotografijom profesora beogradskog Fakulteta političkih nauka Ilije Vujačića, kao „američkog čoveka“, a tekst se sastoji od teškog oblika govora mržnje protiv Srpske pravoslavne crkve i srpskog naroda. Međutim, profesor Vujačić se ubrzo ogradio od ovog bezočnog čina „krađe identiteta od strane Milove gubitničke i jeftine propagande“, koja je potpuno izgubila kompas u spremnosti da žrtvuje tuđa imena, karijere, čast i ugled, pa izgleda i živote, zarad svojih sebičnih interesa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti