-2.2 C
Belgrade
sreda, 26 januara, 2022

MILOV BOKSER UDARIO NA SRBE: Litije su hibrid islamske revolucije i Kju kluks klana!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dukljanin Milorad Popović, književnik i bivši bokser, dobitnik Njegoševe nagrade za roman “Čovjek bez lica” ponovo je osuo paljbu po Srpskoj pravoslavnoj crkvi u njenim svetinjama. On je gostujući u emisiji “Jedan na jedan” hrvatske televizije kazao je da su litije u kojima učešće uzima preko 200.000 građana “hibrid Islamske revolucije i Kju-klus-klana”! Za pravoslavno svetilište Ostrog rekao je da “liči na buvljak” i da je komercijalizovan u najprimitivnijem smislu.

– Da nije NATO članica, već bi ušli neki psi rata, neki četnici iz BiH ili Srbije. Možda bi već stvorile neke autonomne oblasti kao što smo gledali devedesetih godina, rekao je Popović, nazivajući mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija “besprizornim čovekom, koji je sticajem čudnih okolnosti postao sveštenik”!

- Advertisement -

Pre dve i po godine šira crnogorska javnost bila je šokirana saznanjem da je Popović laureat Njegoševe nagrade. i danas se priča da je presudilo to što je bio u “poslovnim vezama” sa pojedinim članovima žirija. Nagradu je primio iz ruku tadašnjeg predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića u Vladinom domu na Cetinju.

- Advertisement -
Sourceespreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti