MILOŠ BIKOVIĆ: Film videlo 200. 000 ljudi u Srbiji, u Rusiji najgledaniji svih vremena

Obavezno pročitajte

Ruski film „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, zaključno sa ovim vikendom pogledalo je rekordnih 200.000 gledalaca u domaćim bioskopima. Film koji, u srpkim i ruskim bioskopskim salama, paralelno obara rekorde gledanosti, postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije, kao i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Popularni glumac Miloš Biković u filmu igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Glavni junak Grigorije „Griša„, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga.

- Advertisement -

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu