MILOMIR MARIĆ IZDAO VUČIĆA: Vučić je ludak, uzmi pasoš i beži iz zemlje! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Jedina osoba koja mi je rekla šta će mi se desiti, zove se Milomir Marić. Mi smo radili nekad, jako dobro sarađivali u Reviji 92, jedno deset meseci. On me pozvao deset dana posle tog gostovanja i rekao mi: „Srđane, ti kad bi stvarno znao koliko je Vučić lud, ti bi sad uzeo pasoš i napustio ovu zemlju. Uništiće ti život, karijeru. Ti ne znaš sa kim imaš posla“ – rekao je u emisiji „Persona non grata“ na N1 novinar Srđan Škoro.

– „Ti si pametan, obrazovan. Ti iz istorije znaš da pametni ljudi ne mogu sa neznanjem i ludacima da izađu na kraj. Za isvesno vreme nećeš moći nigde.“ – prenosi dalje Škoro Marićeve reči.

Škoro kaže da je mislio da urednik TV Hepi preteruje, jer svako drugo veče ugošćava Vučića.

- Advertisement -

– On dobro zna sa kim ima posla i radi to što radi. Rekao sam mu: „Daj, Mariću, koga briga“. Mislio sam da nema tog značaja. Mi sad osuđujemo Marića koji to što radi, a on to radi da bi živeo lagodnije. Marić vrlo dobro zna u čemu je. Nije on glup čovek. Obrazovan je i obavešten. On je ušao u to da ne bi doživeo ovo što sam ja doživeo – zaključio je Škoro

Podsetimo, Škoro je postao poznat široj javnosti 2014. godine kada ga je posle nastupa u jutarnjem programu RTS-a, gde je kritički govorio o Vladi Srbije, istog jutra najpre napala informativna služba Srpske napredne stranke, a posle ga je Ratko Dmitrović, tadašnji glavni urednik „Novosti“, smenio sa mesta šefa deska. Raspoređen je najpre u list „Sport“, a potom u reviju za kućne ljubimce „Zov“.

Tri godine kasnije Škoro je dobio sudski spor u prvostepenom postupku protiv Dmitrovića, zbog smene.

4 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu