MILOJKO PANTIĆ: Džajić je višegodišnja Vučićeva marioneta, biće samo ikebana

Obavezno pročitajte

Sportski novinar Milojko Pantić smatra da je bivši fudbaler i kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić „višegodišnja marioneta Aleksandra Vučića, još od vremena kada ga je abolirao od sudskog procesa“.

Pantić smatra da je sve u rukama jednog čoveka i da je zato u Srbiji sve rad na crno.

- Advertisement -

„Na crno rade svi, od predsednika, premijera do mesnih zajednica. Rad na crno je što je u Srbiji suspendovan Ustav u kome lepo piše da je vlast podeljena na zakonodavnu, izvršnu i sudsku i da se odnos te tri grane zasniva na ravnoteži i međusobnoj kontroli. U Srbiji je na delu samo izvršna vlast, oličena u jednom bivšem fudbalskom huliganu koji je privatizovao sve“, rekao je Pantić.

Kaže da je napravio komentar u svojoj emisiji kada se Vidić kandidovao za predsednika FSS.

„Rekao sam, mani se, Vidiću, ćorava posla. A ćorava posla u Srbiji su kad želiš da poštenim radom nešto promeniš. Poruka je bila, Nemanja, ti si častan čovek i moraš da znaš da ulaziš u odnos sa zlim ljduima i pošto nisi od istog materijala kao oni, nećeš znati da im se suprotstaviš“, rekao je Pantić.

Podsetio je kako je došlo do toga da se Dragan Džajić kandiduje.

„Pred SP u Kataru bila je zakazana skupština i jedan kandidat, Vučićeva marioneta iz Partizana Bjeković je bio jedini kandidat. Delije su naredile da delegati iz SNS u skupštini ne dođu i tako nije imala kvorum i Bjeković nije izabran. Posle SP počelo je nametanje novog Kokeze pod imenom Nedimović. Ali kad se kandidovao Vidić i kad se videlo da ceo fudbalski svet i asovi našeg fudbala su na strani Vidića, onda je čovek koji pušta kišu u Srbiji izvadio aduta zvanog Džajić. Džajić je višegodišnja marioneta Aleksandra Vučića, još od vremena kada ga je abolirao od sudskog procesa, a znamo svi da je to protivzakonito. Džajić je mogao da opere ljagu da je rekao neću kandidaturu, dosta je bilo. Nije to uradio, prihvatio je da bude marioneta“, kaže i dodaje da će Džajić biti samo ikebana.

„Dve godine je savez bio bez predsednika, Srbija je bila jedina u Kataru bez predsednika saveza. On je smenio svog kuma pod optužbom da je ukrao 640 miliona evra. Nije bilo sudskog procesa, Kokezine firme su i dalje dobijale milionske poslove od države. Kokeza je bio fikus. Nedimović će biti potrpedsednik i sprovodiće u delo ono što zamišlja prvi čovek Srbije“, smatra Milojko Pantić.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu