MILO U SUZAMA! OČAJAN ODZIV CRNOGORSKE DIJASPORE

Obavezno pročitajte

Ni crnogorska dijaspora, pretežno Bošnjačke i Albanske nacionalnosti više ne veruje odlazećem predsedniku Milu Đukanoviću.

- Advertisement -

Uprkos Đukanovićevom nedavnom boravku u Nemačkoj i „obećanjima“ da će „ogroman“ broj birača iz dijaspore prodati svoj glas za Đukanovića, stvari na terenu pokazuju upravo suprotno. Tako na primer, u toku jučerašnjeg dana iz pravca Novi Pazar – Rožaje, pristiglo je ukupno 341 vozilo, od kojih je za glasanje svega 50 vozila, sa po četiri putnika u svakom vozilu.

Ova analiza potvrđuje da je Đukanović u beznađu ne samo zbog malog odziva, već zašto što je prevaren i izigran od crnogorske dijaspore. Sve ovo je rodilo jedan novi kvalitet, a to je da čestiti Bošnjaci i Albanci, naši sugrađani, ne žele više da služe autoritarnom diktatoru, koji ih je kroz represiju, šovinizam i lažna obećanja o boljem životu naterao da odu iz Crne Gore i spas potraže u tuđini.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu