MILO SPREMA NAPAD NA LITIJE: Pušta 300 najopasnijih kriminalaca da udare na narod?!

Obavezno pročitajte


Nakon pretnji Rusa, Balkanski Čaušesku je konačno odlučio da napadne vernike u litiji, a dobro obavešten izvor iz Uprave policije kaže da ovog puta niko nije bio protiv, piše portal Nacionalist.

Sve pod okriljem da je Srbija krenula da uz pomoć Srpske pravoslavne crkve asimiluje Crnu Goru. Veljović, Lazović, Blagojević, Golubović i ministar unutrašnjih poslova Nuhodžić spremni su da izvrše naredbu zlotvora.

- Advertisement -

Jednostavno, brane uz njegove milijarde svoje pozicije i milione, zarađene švercom droge i oružja. Plan je da uz SAJ i PJP, litiju napadnu kriminalci obučeni u policijske uniforme. Čak iz Zavoda za izdržavanje kazni Spuž, puštaju na slobodu po njima 300 najopasnih kriminalaca, obećavajući im smanjenje kazne za po pola godine.

Njihovo sedište će biti u jednom hotelu. Sve ovo je sinoć uz ogromnu količinu alkohola i kokaina dogovoreno u jednom podgoričkom lokalu.

Otac Gojko Perović rektor Cetinjske bogoslovije je upoznat sa ovim planom. Zbog toga upozorava verni narod da budu spremni na sve vrste provokacija. Momci koji obezbeđuju litiju, iako je policija proforme tu, spremni su na odbranu sveštenika i naroda.

Đukanović je toliko ružno govorio o episkopima i mitropolitu Amfilohiju, zajedno sa ministrom odbrane Predragom Boškovićem, nekada pripadnikom Srpskih belih orlova, da se vidi potpuna šizofrenija koja ga je obuzela.

To najbolje pokazuje poniženje skidanja uniformi koje je priređeno ministru odobrane Srbije koji je krenuo na polaganje venca na grob ubijenog Ministra odbrane SRJ Pavla Bulatovića. Naredio je da se niko ne štedi. Šta će biti pokazaće vreme, ipak je ono najbolje rešeto.

Milo je spreman za napad, Srbi na odbranu, počinje vreme raspleta u Crnoj Gori.

Sourceinformer

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu