-6.8 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

MILO OPLEO PO VERNICIMA! Nazvao ih ludacima, pa spomenuo i Miloševića! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, ovih dana ne časi časa, nego opanjkava i napada u stranim medijima i državama, deo svog naroda i jedinu kanonsku crkvu u Crnoj Gori.

Pored brojnih izraza kojim „čašćava“ preko 150.000 svojih sugrađana, koji iz nedelje u nedelju pokazuju šta misle o Zakonu koji je donesen, nazivajući ih, između ostalog, „ludačkim pokretom „, te „zavedenom masom“, ovog puta pored redovnih „epiteta“, potrudio se da doda još dva nova izraza.

- Advertisement -

Naime, on je za Rojters kazao da se slike sa litija „dupliraju“ i „preduvavaju“, iako nismo sasvim sigurni kako se to radi. Đukanović je spomenuo da se slična situacija dešavala za vreme Slobodana Miloševića kada su navodno duplirane fotografije da bi se videlo da ima navodno više sveta nego što je zapravo istina.

Veličanstvene slike iz cele Crne Gore, vaskrsnuće pravoslavlja su motiv i elan za region i celi pravoslavni svet, koji se divi jednom narodu koji pešači kilometrima, po zimi, snegu, kiši i hladnoći, da bi odbranio svoje svetinje.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti