MILO ĐUKANOVIĆ UNAPRED OPTUŽIO BOŠNjAČKU STRANKU ZA IZBORNI PORAZ

Obavezno pročitajte

Na političkoj sceni Crne Gore uz sata u sat događaju se turbulentni procesi, pre svega u redovima odlazećeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

- Advertisement -

Poznato je da u predvečerje prvog izbornog kruga za novog predsednika Crne Gore, Đukanovića napušta jedan po jedan saradnik. Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da će ga u toku dana napustiti i partijski koalicioni partner „Bošnjačka stranka“, koja će po svemu sudeći svoje glasove usmeriti prema Draginji Vuksanović, predsednici Socijaldemokratske partije, koja je takođe kandidat na ovim izborima. Osim toga, očekuje se da će deo glasova „Bošnjačke stranke“ otići i Jakovu Milatoviću iz pokreta „Evropa sad“.

Iz navedenih razloga, Đukanović je na sever Crne Gore danas poslao svoje „političke specijalce“ Milana Roćena i Milicu Pejanović Đurišić, ne bi li u direktnom kontaktu sa bošnjačkim političkim predstavnicima pokušali da povrate podršku Đukanoviću.

Kako nam javlja naš čitalac iz Rožaja, za sada Đukanovićevim izaslanicima, veoma slabo ide.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu