Milo Đukanović u psihičkom rastrojstvu oterao svog šefa obezbeđenja!!!

Obavezno pročitajte

Da je u štabu DPS-a napeto to znaju i vrapci na grani, ali da je napetost Mila Đukanovića, odlazećeg crnogorskog predsednika, poprimila efekat epidemije, govori i činjenica da je Milo oterao svog najvernijeg čoveka i šefa obezbeđenja Mihaila Vuksanovića, zvanog Vukso, koji mu je bio verni pratilac još od 1995. godine.

- Advertisement -

Vuksanović je bio zatečen i nije mogao da veruje da je stanje ludila Đukanovića, poprimilo takve razmere, jer nije uspeo da urazumi svog šefa, deprimiran napustio prostorije DPS-a.

Međutim, Vuksanović je rezigniran takvim ponašanjem Đukanovića, svojim kolegama naglasio da će se osvetiti Milu, jer je on njegova „pandorina kutija“.
Međutim, takav komentar je odmah preneo Đukanoviću, novi šef obezbeđenja Velimir Stevović, nastojeći da se preporuči gazdi da će on biti bolji od Vuksanovića. Međutim, isti je vrlo brzo shvatio da je pogrešio i uzaludno se izvinjavao Vuksanoviću.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu