MILO ĐUKANOVIĆ namerno pravi tenzije među građanima! NE NASEDAJTE!

Obavezno pročitajte

Milo stvara tenzije

Juče je opet porušen krst koji se nalazi na brdu prema Manstiru Đurdjevi Stupovi, a sinoć su osvanuli ovi sporni grafiti. Provociranje jednih i drugih kako bi se vještački izazvale netrpeljivosti.

Grafiti koji su osvanuli u Beranama za svaku su osudu. Adresa za sporne grafite mogu biti samo aktivisti lokalnog DPS, saopštila je danas odbornica DF i kandidatkinja za poslanicu liste „Za budućnost Crne Gore“, Jelena Božović.

- Advertisement -

Po njenima riječima, u pitanju su stare metode kojima se služe još od 90ih godina. Iznad grafita trebalo je samo da nacrtaju glavu svog lidera jer je on odgovoran za deportacije Muslimana iz Crne Gore, Bukovicu, iseljavanje i siromaštvo.

MILO,

„Pola godine traju mirne Litije u Beranama i niko do sad nije bio provociran niti na bilo koji način ugrožen,to je ono što Milu Đukanoviću remeti sve planove“, istkla je Božović i dodala:

Juče je opet porušen krst koji se nalazi na brdu prema Manstiru Đurdjevi Stupovi, a sinoć su osvanuli ovi sporni grafiti. Provociranje jednih i drugih kako bi se vještački izazvale netrpeljivosti, saopštila je Božović.

„Samo ovog puta niste dobro osmislili plan za vaše igre jer smo odavno prozreli vaše namjere. Grupa Beranaca odmah je reagovala, prekrečila neke grafite, a vlasnici nekih kuća na čijim zidovima su otisnute sporne poruke rekli su da prepoznaju ove zlonamjerne provokacije i da su svjesni sa cijih adresa dolaze“, naglasila je Božović.

Krajnje je vrijeme zaista da se zapitamo: Gdje i kako ćemo iz ove tačke? Gdje i kako ćemo dalje?

Uz politiku podjela, korupcije i represije, možemo samo potonuti dublje, a ukoliko ne promijenimo kurs SADA, naša omladina nam to neće oprostiti NIKADA, tvrdi Božović.

Jedini način da Crna Gora uspije i jedini način da Crna Gora ima budućnost jeste da svi građani stanu kao jedno i da zajedno radimo na obnovi jedne jedine zemlje koju imamo – zemlje koja pripada svima nama, ma kako se mi izjašnjavali, kao Crnogorci, Srbi, Bošnjaci ili Albanci. Ova zemlja pripada svima nama, a ne samo pojedincima na vrhu DPS-a.

Ne brinite braćo, niko vas neće dirati do Mila Đukanovića. Za njega ne postoji narod, vjera, nacija, ljubav i postovanje.
Njega interesuju samo pare i sada goli opstanak.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu