MILICA ZAVETNICA: Odazvala bih se pozivu Vučića

Obavezno pročitajte

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da bi se odazvala pozivu na sastanak s pobednikom predsedničkih izbora Aleksandrom Vučićem i razgovarala o „važnim državnim i nacionalnim pitanjima“, ali da će Zavetnici ostati državotvorna opozicija i da ne vide sebe u Vladi Srbije.

Đurđević Stamenkovski je za televiziju Prva rekla kako su izbori pokazali da je građanima muka od prepucavanja na liniji „Vučić – Dragan Đilas“.

- Advertisement -

Kako je rekla oni žele da budu i opozicija prozapadnim političkim grupacijama.

„Što se tiče lokalnih samouprava, mislim da svako treba da ostavi prostor da razgovara, jer tu treba da budemo servis građana“, rekla je Đurđević Stamenkovski i navela da je moguće da opozicija osvoji vlast u Aranđelovcu.

Na pitanje da li bi u Beogradu mogli da formiraju vlast sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, da su spremni da uđu u lokalne koalicije, ali samo ako mogu da pokažu šta znaju.

Ona je rekla i da su doneli odluku da prve poslaničke plate Zavetnika proslede deci rudara poginulih u rudniku „Soko“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu