-1.3 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

MILAN DUMANOVIĆ: Ne želim Vučiću rumunski scenario, on mora da ode na robiju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U najnovijem izdanju emisije „Bez ustručavanja“ gost je bio bivši policajac Milan Dumanović. Upravni sud je poništio odluku disciplinske komisije MUP-a po kojoj se suspenduje Milan Dumanović što znači da on mora biti vraćen na posao. Međutim, Dumanović je svestan da će policija ponovo pronaći način da ga skloni sa obavljanja službene dužnosti, jer se protiv njega vodi još nekoliko sudskih procesa. Kada je reč o protestima Dumanović je prijatno iznenađen brojem i energijom koju su građani polazali na blokadama.

On poziva na odgovornost šefa policije u Šapcu koji je suprotno svim propisima službe sklonio kordon policije i omogućio huliganima da napadnu narod. Dumanović ukazuje na dobru organizovanost mladića u kapuljačama koji su motkama i čekićima napali okupljene građane. Ipak, Dumanović ukazuje na hrabrost građana koji se nisu povukli ni pred bagerom, ni pred čovekom koji je upalio baklju ispred svog automobila.

Puštanje Hrkalovićke na slobodu samo je deo igrokaza unutar vladajuće strukture, ali pomirenja nema. Veliki udarac za režim je i stavljanje na crnu listu Radojičića i Veselinovića od strane američke administracije, što je samo upozorenje, a lista još uvek nije do kraja otrkivena.

- Advertisement -
SourceKTV
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti