18.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

MILA ALEČKOVIĆ: Narode, izdrži još malo, dolazi VREME PRAVDE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost emisije Glas života bila je Mila Alečković klinički psiholog. Pričale smo o borbi dobra i zla i kako će ishodi izbora u Americi menjati tok svetskih dešavanja i gde je Srbija u svemu tome. Kakva je to bolest koja zavisi od izbora-objasnila nam je Mila. Da bi živeli slobodno sudstvo mora biti nezavisno. Mnoge stvari koje se dešavaju ugrožavaju i krše osnovna ljudska prava, ali kraj je blizu.

Korona virus je globalni eksperiment za kontrolu stanovništva kojim farmakomafija želi da nametne strah, anksioznost i pad imuniteta.  Ovde više nije pitanje o virusu, ovde je pitanje o slobodi, rekla je dr. Mila Alečković, klinički psiholog i antropološki psihijatar.

- Advertisement -

Građani Srbije ali i celog sveta žive u strahu od epidemije virusa Kovid 19, koja je poprimila svetske razmere. Saopštenja Kriznog štaba i podaci koji govore o porastu broja obolelih i preminulih od posledica ovog virusa unose strah kod građana. Pitali smo kliničkog psihologa i antropološkog psihijatra Milu Alečković, kako ovakva saopštenja deluju na ljude i kako atmosfera straha utiče na njihovo zdravlje.

Prema rečima doktorke Mile Alečković, korona virus je globalni eksperiment za kontrolu stanovništva a srpska vlast je uvela dodatne mere koje nisu postojale nigde u svetu i čija je svrha da zastraše građane, što je za posledicu imalo psihičko slabljenje imuniteta. Čovek koji se boji  ima redukovan fizički imunitet za 40 posto. Zatvarana je zdrava populacija, a u staračkim domovima su zbog nebrige umirali ljudi, rekla je dr.  Alečković, podsetivši da su tzv. kovid bolnice onemogućile sve druge bolnice da normalno rade i da su pacijenti masovno umirali jer ih niko nije lečio od drugih bolesti, a zatim je objavljivano da su umrli od korona virusa, da bi se proglasila pandemija koje uopšte nije bilo, da bi se stvorio strah i da bi ljudi na kraju, u groznom strahu, bez otpora prihvatili Bill Gejtsove vakcine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti