MILA ALEČKOVIĆ: Gotovi su! Počela su suđenja širom sveta!

0
985

Gošća Slavija info bila je dr Mila Alečković. U emisiji Intervju Mila je objasnila da joj rešim smešta afere zato što ima strah od nje. Ona je jedina od antiglobalista koja ima kontakte u inostranstvu i dok se ostali bave perifernim stvarima ona udara pravo u centar. Potvrdila je da radi na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici ali je negirala da je to od septembra ove godine već kako kaže mnogo ranije je počela al je Filozofski fakultet ove godine ubacio na sajt.

U ovoj emisiji objasnila je i dokle se stiglo sa suđenjima ali i šta se dogodilo sa tužbom koju je poslala. Osim ovoga bilo je dosta reči i o ljudima sa kojima je ranije sarađivala od Ivice Dačića koji joj je u šali nudio mesto portparola SPS, preko Dveri i Vladana Glišića do Dveri Boška Obradovića ali i drugim pokretima.

U emisiji su navedeni Pokret Svetlo Branka Dragaša, Republikanska partija Nikole Sandulovića, i pokret Dosta je bilo na čijoj je listi izašla prošle godine na izbore.

Oprostila je i doktorki Jovani Stojković što je tražila njeno i hapšenje dr Aleka Račića i povukla svoju izjavu da kad režim hapsi lažnu opoziciju on diže pompu koju je dala istog dana kad su hapsili dr Jovanu Stojković.

Ostavite komentar