16.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

MLADI SPREMNI KONKRETNO DA DELUJU: Miki Spajić realizovao važan sastanak!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prema informacijama koje su potvrđene iz visokih diplomatskih krugova, mladi i nadasve perspektivni ministar iz Vlade Crne Gore, Milojko Spajić, u toku današnjeg dana realizovao je u Beogradu sastanak sa predstavnicima američke ambasade na kojem se centralna tema odnosila na aktuelnu političku i ekonomsku situaciju u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na konfuzno stanje koji već duži period egzistira u okviru vladajuće koalicije u Crnoj Gori.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da su američke diplomate prepoznale Spajića kao energičnog i inventivnog političara, koji je u perspektivi spreman da na sebe preuzme odgovornost i izvede Crnu Goru iz postojeće političke krize.

Nakon pomenutog sastanka sa američkim diplomatama, koji je uzgred rečeno, održan u Beogradu, a ne u Podgorici, što samo po sebi dosta govori, Spajić je održao nekoliko odvojenih sastanaka sa predstavnicima više različitih državnih organa Republike Srbije, prilikom kojih je ostavio veoma pozitivan utisak i ulio nadu da je kompromis ipak moguć.

- Advertisement -

Pored navedenog, Spajić se izrazito negativno izrazio o rastućem ekstremizmu na području Crne Gore, istovremeno predloživši nekoliko rešenja koja bi uskoro mogla biti razmatrana.

Osim toga, u Beogradu je bilo reči i o predstojećem formiranju nove političke partije u Crnoj Gori koja će se, kao stvari za sada stoje, zvati Demohrišćanska stranka, u kojoj bi Spajić trebalo da preuzme čelnu poziciju.

Sve navedeno ukazuje da su čitavom regionu potrebni mladi i harizmatični lideri koji su spremni da kroz konkretno delovanje preuzmu odgovornost i ostvare rezultat, i retrogradne i neodlučne političke kadrove pošalju na smetlište političke istorije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti