Mijailović najavio bombu: Ljubimac crno- belih se vraća u Partizan! Meklin stopiran u poslednji čas!

0
282

Prethodnih dana javila se informacija da je Džamel Meklin registrovan za Partizan, ali sada je došlo do preokreta. Umesto već viđenog Meklina, mogli bismo da gledamo Žofrija Lovernja u crno-belom!

To je potvrdio predsednik Partizana Ostoja Mijailović u razgovoru za Kurir.
Tačno je, zainteresovani smo za Lovernja, videćemo da li ćemo uspeti da realizujemo njegov povratak u Partizan. Postoji opcija, da preuzmemo deo njegovog ugovora ili da potpišemo ugovor sa njim. Međutim, najpre moramo da sačekamo mišenje našeg stručnog štaba„, rekao je Mijailović za Kurir.

Takođe, kako piše Kurir, prvi čovek Partizana otkrio je kako je transfer Meklina stopiran u poslednji čas i da se iz tog razloga pojavila želja za povratak Lovernja. Naime, Dinamo Sasari je u poslednji trenutak odlučio da stopira transfer Meklina, a samo jedan papir delio je Partizan od velikog pojačanja.

 

Delovalo je da je sve gotovo kada se u javnosti pojavio registar igrača Partizana u KSS na kome se našao i Džamel Meklin, međutim… Sada je Lovernj bliži.

U poslednje vreme Žofri Lovernj ne igra u Fenerbahčeu, a posle jedne od utakmica je čak Željko Obradović rekao da je to njegova odluka. Očigledno Obradović sve manje veruje u Lovernja, a poslednje informacije kažu da bi mogao da napusti klub iz Istanbula.

Željko nije vodio Lovernja u Pirej, iako nije imao nijednog centra na raspolaganju. To govori dovoljno samo za sebe. Lovernj nije igrao ni protiv Valensije.

Koji su razlozi mogućeg odlaska Lovernja to nije poznato, ali bi on mogao da promeni klub. U ovom momentu to nije jednostavno i Francuz nema mnogo otvorenih prilika.

Možda bi Partizan mogao da bude prava šansa.

Ostavite komentar