5.1 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

MIHAJLOVIĆEVA UDARILA NA VUČIĆA: Vlast devedesetih je bila užasna, slala je ljude u ratove umesto da ih štiti!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović, izjavila je danas da SNS ima dovoljno kvalitetnih ljudi koje može da kandiduje na narednim izborima i da je protiv jedne liste sa SPS-om.

Mihajlović je za TV K1 rekla da je SNS u prethodnom periodu pokazala na koji način treba voditi zemlju, da je dokazala svoju snagu i da nema potrebe da na listi bude sa SPS-om.

„To je moj stav i glasaću protiv toga na Predsedništvu, ali ću svakako poštovati odluku većine. SPS je drugačija politička stranka, oni jesu naši koalicioni partneri, ali jedno je koalicija, a drugo zajednička lista”, izjavila je Mihajlović, a prenosi Tanjug.

- Advertisement -

Ona je, upitana da prokomentariše učlanjenje Nataše Jovanović u SNS, rekla da je SNS otvoren za sve, ali da misli da će stranka od toga imati više štete nego koristi.

„Ona je personifikacija radikalne politike, čiji ja nisam pristalica, jer mislim da je vlast devedesetih godina bila užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove. Svako ima pravo da bude član SNS-a, otvoreni smo za sve, ali svako ko dođe u stranku mora da poštuje ciljeve stranke, samim tim i Vlade i predsednika”, rekla je Mihajlović.

Upitana da prokomentariše to što je pojedini mediji nazivaju „američki čovek”, Mihajlović je rekla da se po njenim rezultatima vidi čiji je čovek.

- Advertisement -

„Ja radim za svoju zemlju, i vidi se po rezultatima koje sam postigla u prethodnom periodu čiji sam čovek. Ja sam čovek Srbije. Navikli smo da me zovu američkim špijunom i čovekom, izdajnikom i šta sve ne… Mislim da je loše za nas da se stalno delimo, na levicu, desnicu, četnike, partizane…nas je malo i treba da se držimo zajedno”, rekla je Mihajlović.

Što se tiče saradnje sa SAD, Mihajlović je navela da su Srbi i Amerikanci uvek bili prijateljski narodi, bez obzira na uspone i padove u politici, i smatra da bi trebalo da negujemo to prijateljstvo i ojačamo saradnju.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti