1.8 C
Belgrade
subota, 4 decembra, 2021

ISPOVEST PRESTRAVLJENE SRPKINJE: Migrant me je napao i opljačkao u centru Beograda! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„U petak 6. novembra vraćala sam se od Trga Republike kući. Bilo je oko 23 časa, ulice su bile prazne, kada me je osoba za koju su mi kasnije u policiji rekli da je migrant, zaustavila i pitala koliko je sati. Krenula sam da uzmem telefon iz torbe, a taj muškarac ga je odmah ščepao zajedno sa novčanikom i krenuo da trči“, priča za Srbin.info, Beograđanka Mina Vučinić, koja je bila opljačkana u Bulevaru Despota Stefana.

– Prvo sam krenula da ga jurim, ali kada sam shvatila koliko je brz, odustala sam od potere za njim.

Mina podvlači da, sve dok nije opljačkana, nije ni bila svesna migrantskog nasilja nad domaćim stanovništvom, kao i da je toliko mnogo ilegalnih useljenika na ulicama glavnog grada Srbije.

- Advertisement -

„Sutradan sam otišla da podnesem izveštaj policiji, a inspektora kome sam davala izjavu pitala sam da li se ovakve stvari dešavaju često? On mi je odgovorio DA. Takođe, i kod mog mobilnog operatera, gde sam otišla da uzmem novu SMS karticu, rečeno mi je da samo u tu poslovnicu dolazi i deset ljudi dnevno sa istim problemom, a da su pojedinci bili i fizički povređeni od strane migranata tokom pljačke“, naglasila je Mina.

Takođe, istakla je da je ona sa Dorćola i da nikada nije imala sličnih problema kada se vraćala kući, uvek se osećala sigurno i svom gradu, ali posle svega što je doživela i čula, više se ne oseća tako.

A šta je još u vezi migrantskpog nasilja za portal rekla Mina Vučinić pogledajte u video prilogu iznad.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti