23.1 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

MEŠTANI TREŠNJE IZAŠLI NA ULICE: Vesić ih slagao, i dalje nemaju vodu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Meštani naselja Trešnja, u beogradskoj opštini Sopot, održali su danas protest, nezadovoljni zbog neispunjenog obećanja (odlazećeg) zamenika gradonačelnika Gorana Vesića. Žiteljima Trešnje je obećana izgradnja vodovoda, ali osim dovedenih bagera i obećanja pred kamerama, radovi se nisu pomerili s mrtve tačke.

„Ovo je Koviona, beogradsko naselje bez vode“, glasi transparent koji su nezadovoljni meštani nosili.

- Advertisement -

Podsećanja radi, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik GO Sopot Živorad Milosavljević u nedelju 20. marta obišli su naselje Trešnja, gde su svečano otvorili radove na izgradnji vodovoda. Za tu priliku „dovezli su dve mašine (bager i traktor za vertikalno bušenje) i četiri radnika iz mesne zajednice Ripanj gde su radnici i ta mehanizacija angažovani na postavljanju gasne infrastrukture“, tvrdi on.

„Bager je iskopao mali kanal dužine dva metra, što je Vesić iskoristio da objavi kako su radovi počeli i to sve ispred kamera TV B92. Odmah po odlasku Vesića i Milosavljevića, kao i okupljenih građana, bager je zatrpao iskopani kanal i mehanizacija je uklonjena“, ispričao je ranije jedan od meštana za Nova.rs.

On tvrdi da „od radova od tada nema ništa“.

Foto: Čitalac Nova.rs
- Advertisement -

„Tačnije rečeno, neće ih ni biti. Sve je iskorišćeno u predizborne svrhe, ali i iz razloga što se u poslednjih deset dana na društvenim mrežama pojavilo više postova sa pozivima građana da ne glasaju za SNS, što ih je verovatno i uplašilo“, rekao je meštanin i dodao:

„Vesić i Milosavljević nas obmanjuju oko ovog vodovoda više od dve godine, prvo su javno rekli da radovi počinju krajem novembra prošle godine. Pa su onda rekli da radovi počinju u februaru ili martu ove godine“.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti