MEDVEDEV: Zelenskog će zgnječiti papučom kao pauka kad dođe vreme

Obavezno pročitajte

Amerikanci će nemilosrdno zgnječiti ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog kada se „izigraju” sa njim, kao sa eksperimentalnim insektom, napisao je na Telegram kanalu zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Američki entomolozi baš vole eksperimente na insektima. Njihova nacionalna zabava je da različite vrste paukova stave u teglu i da sa neskrivenim zadovoljstvom gledaju kako jedni druge jedu”, napisao je on.

- Advertisement -

„Pre ili kasnije, posmatranje insekata postaje beskrajno dosadno. Onda se oni stavljaju na dijetu i prati se rast agresije artropoda. Tada ova mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Naravno, preživi onaj koji je smeliji, jači i deblji”, naglasio je političar.

„A šta je sa ovim najvažnijim glavnim paukom, koji se ugojio na račun krvi i tela svojih saplemenika? Šta će biti sa njim, sa pobednikom? Ako entomolozi stave ulog na njega, naravno. On će na kraju ipak biti nemilosrdno zgnječen papučom kada se s njim entomolog izigra”, objasnio je Medvedev.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu